skrajšana Šola porekla blaga

Zemljevid ni na voljo

Datum/ura
10/04/2025 - 17/04/2025 - 09:00 - 12:30

Lokacija
Preko spleta


skrajšana Šola porekla blaga

 Spletno usposabljanje je namenjeno osebam, ki se pri svojem delu prvič srečujejo s poreklom blaga, kot tudi osebam, od katerih se zahteva, da poznajo to področje, vendar njihovo znanje ni na zadovoljivi ravni in bi radi pridobili manjkajoča znanja s področja porekla blaga oziroma obnovili znanje s tega področja.

Teme bodo obravnavane in razložene na treh srečanjih:

  • modul 2: Preferencialni trgovinski sporazumi (dokazila o poreklu blaga, pooblaščeni in registrirani izvozniki, pogoji za pridobitev porekla, kumulacija porekla, nezadostni postopki obdelave ali predelave, cena franko tovarna in kalkulacija porekla, povračilo ali izvzetje od carin, pravila o prevozu izdelkov s preferencialnim poreklom, …).
  • modul 3: Preferencialno poreklo na notranjem trgu EU.

 

Po zaključku vsakega posameznega modula sledi ponavljanje in utrjevanje snovi. Po zaključku vseh treh modulov pa predstavitev in reševanje konkretnih praktičnih primerov.

——————————————————————————————————————————————-

Izobraževanje bo: 10., 15. in 17. aprila 2025,  preko Microsoft Teams od 9.00 do 12.30 ure

——————————————————————————————————————————————–

 

Po prijavi vam bomo na e-naslov poslali povezavo na spletno izobraževanje in kratka navodila za sodelovanje na webinarju.
Predavateljica bo odgovarjala na vaša vprašanja med in po prezentaciji. Udeleženci boste prejeli gradivo v e-obliki.

 Strokovna izvajalka: Ana Maček

Kotizacija, ki vključuje udeležbo na webinarju in uporabno gradivo znaša  300,00 Eur + 22% DDV = 366,00 Eur.
V primeru dveh ali več udeležencev iz istega podjetja priznamo vsem 10% popust.
Znesek nakažite pred usposabljanjem na naš račun pri NLB: SI56 0206 0001 6791 805,  sklic na št. 011124.
Račun vam bomo poslali takoj po končanem izobraževanju.

Prijave sprejemamo po e-pošti: info@isi.si   ali preko te spletne strani:

PRIJAVNICA

Prijave za to izobraževanje so zaprte.